website PBFashion op laptop in witte stoel - mockup

Website

Een groot deel van de customer journey van jouw klanten speelt zich online af. Een professionele website, waarbij structuur en inhoud vakkundig afgestemd zijn op het gedrag van de doelgroep, kan daarom niet ontbreken. 

Een gebruiksvriendelijke website op maat van jouw bedrijf, die matcht met de stijl, de uitstraling en de identiteit van jouw organisatie is cruciaal voor die klik met je klant. 

Ook op vlak van SEO (search engine optimization) wil je als bedrijf scoren, want rake content en creatieve copy, opgesteld aan de hand van relevante keywords, zorgen voor een hogere zichtbaarheid in Google. 

Opbouw en ontwerp

Klant is koning. En online is de klant ook kapitein. Een kapitein die vlot moet kunnen navigeren doorheen jouw website. Daarom wordt er vooraf intensief gesleuteld aan de wireframes, deze worden geoptimaliseerd om de gebruiksvriendelijkheid van je site te garanderen. Netjes overzichtelijk, aangenaam voor de bezoeker en winstgevend voor jouw bedrijf. Bovendien scoor je op vlak van SEO. Win win win. 

Het design van je website is minstens even belangrijk als de vindbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid ervan, dat spreekt voor zich. Bij het ontwerp en de inhoudelijke invulling van je site kan je rekenen op de vindingrijkheid van een ervaren equipe van creatievelingen. Designers die onverstoorbaar ontwerpen in de stijl van jouw bedrijf en copywriters die jouw organisatie SEO-gewijs naar de eerste pagina van Google schrijven. 
Een professionele website, jouw merk waardig

wireframes voor website Duponzoo

Programmatie

Het vooropgestelde design wordt feilloos omgezet in een overzichtelijke website die technisch volledig op punt staat en de juiste koppelingen heeft voor de integratie met ERP, Mailchimp, webshop, etc. Het resultaat is een unieke en kwalitatieve site die eenvoudig aan te passen is dankzij een gebruiksvriendelijk content management system. 

Collegas in bureau - Ruben programmeert optimale website

Optimalisatie

Na de opbouw, het ontwerp en de programmatie volgt de optimalisatie. Websites worden aangepast waar nodig en de inhoud wordt nauwkeurig opgevolgd en geoptimaliseerd, telkens op maat van jouw bedrijf.  

developers optimaliseren website

Voor de klik met je klanten.