Tap Talks - Jo Lernout - donderdag 30/05/2024

  30/05/2024    18:30    Branderij, Kuurne    gratis

Op donderdag 30 mei vindt de eerste editie van Tap Talks plaats, een reeks inspirerende evenementen waarbij we ondernemers met elkaar in contact brengen en hen op een informatieve manier begeesteren aan de hand van boeiende keynotes. 

Maak alvast je agenda vrij, want de eerste editie van Tap Talks belooft meteen meer dan memorabel te worden!

Zet je schrap

voor een exclusieve avond met hoog bezoek, want we verwelkomen niemand minder dan Jo Lernout, mede-oprichter van Lernout & Hauspie en levende legende in ondernemend Vlaanderen en ver daarbuiten.

Lernout's Legacy

Ontdek het fascinerende verhaal van de rise and fall van één van België’s meest gekende businessmen en laat je inspireren door de bevlogenheid, het charisma en de know-how van deze pur sang ondernemer. Krijg gericht advies over hoe je als ondernemer moet omgaan met de plotse groei van je bedrijf, achterhaal waar de mogelijke valkuilen zich bevinden en stel aan de hand van de verworven inzichten de strategie voor jouw onderneming bij.

Netwerkmoment

Aansluitend op het interview staat een netwerkmoment gepland waarop je Jo Lernout persoonlijk kan ontmoeten en met gelijkgestemde ondernemers uit de streek in gesprek kan gaan. Dé kans om je netwerk op een verrijkende manier uit te breiden en in contact te komen met een icoon uit de Belgische bedrijfswereld.

Reserveer snel je ticket want de plaatsen zijn beperkt!

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in!

Tijd om het vuur in je communicatie te steken?

Maak van jouw merk een brand, neem contact op met Branderij.