Branderij, dat is ontvlambare communicatie.

collegas Veerle en Day overleggen in bureau

Maar spelen jullie dan met vuur?

Nee, natuurlijk niet. Hoe bevlogen we ook zijn, we gaan nooit lichtzinnig te werk. Integendeel. Onze aanpak is steeds onderbouwd, stevig gefundeerd en gestoeld op drie elementaire pijlers; merkstrategie, merkidentiteit en merkbeleving. De solide basis waar al jouw toekomstige communicatie op berust. 
 

Die theorie wordt in de praktijk omgezet in een specifiek traject, gebaseerd op die drie pijlers en concreet uitgewerkt op maat van jouw bedrijf. Beproefd, gesmaakt en goedgekeurd.

Merkstrategie

Een tocht van duizend mijl begint bij de eerste stap. Dat geldt ook voor het communicatieproces. We beginnen bij het doel. Waar gaan we heen? Welke boodschap wil je als bedrijf verkondigen en hoe krijgen we die boodschap op de geschikte manier tot bij je klanten? 

Om te garanderen dat jouw communicatieve pijlen hun doelwit raken, is het uitstippelen van een strategie onmisbaar. Elke tocht heeft een doel en daar gaan wij met een uitgekiende strategie recht op af. 

Collegas vergaderen over strategie aan witte tafel met laptops en conceptboek

Merkidentiteit

Klanten identificeren zich met de waarden en het verhaal van jouw bedrijf. Een afgetekende identiteit maakt dat verhaal duidelijk en toegankelijk. 

Merkidentiteit bestaat uit de som van onderstaande zaken waarbij herkenbaarheid als rode draad fungeert. Individuele elementen die jouw bedrijf kenmerken, worden in deze stap in een betekenisvol en gestructureerd geheel gegoten. 
 

collegas bespreken kleuren voor beeldidentiteit Deman

Merkbeleving

Van basic tot übercreatief, van standaard drukwerk tot guerrillamarketing. In deze fase komen de theoretische processen samen. Alle communicatie wordt creatief op punt gesteld en verspreid via de kanalen die het best aanleunen bij jouw identiteit, het gedrag van de doelgroep en de boodschap die je wil overbrengen. 
 

drie mensen in wachtzaal verbergen hun gezicht lezen magazines met merkidentiteit van onze klanten

Onze trajecten

Om de communicatieve doelstellingen van jouw organisatie te verwezenlijken is een gefundeerde tactiek van kapitaal belang. Elk bedrijf bevindt zich op een ander niveau van communicatie, daarom vertaalt onze aanpak zich in verschillende trajecten, aangepast aan de specifieke noden van jouw bedrijf.

iemand mengt smaken in erlenmeyer

Tijd om het vuur in je communicatie te steken?

Maak van jouw merk een brand, neem contact op met Branderij.