Waar staat Branderij voor?

Branderij maakt van jouw merk een brand en levert creatieve oplossingen voor alle communicatieve uitdagingen binnen jouw bedrijf. Kristalheldere communicatie, creatief gekruid, bedreven gebotteld en vakkundig verspreid op de gepaste kanalen. Dat is waar Branderij voor staat.

Het brandproces is een ambachtelijke procedure, een traditionele techniek die inzicht, kennis van zaken en vakmanschap vereist

Op vlak van marketing zijn de gelijkenissen niet ver te zoeken. Branding is een proces dat aan dezelfde voorwaarden moet voldoen. Het gaat om deskundigheid, competentie en marktinzicht

Om een sterk merk te creëren moet je tot de essentie gaan. Graven, tot diep in het dna van een bedrijf, op zoek naar de raison d’être. Om de kern van een merk te distilleren, moet je dissecteren. 

Dat is wat wij doen, dat is wie wij zijn. 
 

Distilleerderij installatie Decorative shape
Een zwart wit foto van het Branderij team in een ruwbouw kantoor
Oorsprong naam branderij

BRANDERIJ, v. (-en),

  1. Het bedrijf van het branden
  2. Werkplaats waar gebrand wordt in verschillende takken van nijverheid

Voorgeschiedenis Branderij

1994 Oprichting Meersman Desmet

De kleurrijke geschiedenis van Branderij begint in 1994 met de oprichting van Meersman & Desmet, een grafisch bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van brochures, logo’s en verpakkingen. 

2007 Overname Black and White Company

Meersman & Desmet werd in 2007 overgenomen en ging verder onder de naam Black & White Company. Niet alleen de naam veranderde, ook de visie evolueerde. Er werd meer ingezet op het strategische aspect rond bedrijfscommunicatie. 

2021 Tweede overname

Die trend zette zich verder na een tweede overname in 2021. Met een nieuwe kapitein aan het roer en omringd door een bevlogen team, zette Black & White Company ambitieus koers richting toekomst. Die gedreven visie leidde tot een complete make-over van het bedrijf. 

2022 Branderij

Black & White Company werd in het najaar van 2022 definitief omgedoopt tot Branderij. Het bedrijf sloeg het roer om en vaart sindsdien onverminderd verder, rechtlijnig de toekomst tegemoet.

Onze organisatie is door de jaren heen uitgegroeid tot een allround marketing- en communicatiebureau die de focus legt op strategie, het ontwikkelen van sterke merken en het aanbieden van totaalpakketten voor KMO’s, zelfstandigen en de publieke sector. 

Team

Het Branderij-team bestaat uit een hechte ploeg van gemotiveerde experts en creatieve go-getters, stuk voor stuk bedreven connaisseurs met specialisaties in hun eigen vakgebied. 
Strategen, digitale marketeers, designers, webspecialisten en copywriters gooien dagelijks hun vindingrijkheid in de strijd om tot de geknipte oplossingen te komen voor de communicatieve uitdagingen van onze klanten. 

Samen met onze partners verzorgen wij het totaalpakket omtrent communicatie. We gidsen onze klanten doorheen het marketingproces, loodsen hen vakkundig doorheen de strategische oefening en volgen de uitrol nauwgezet op. 

Het volledige Branderij team in een distilleerderij met grote vaten op de achtergrond

Tijd om het vuur in je communicatie te steken?

Maak van jouw merk een brand, neem contact op met Branderij.