Home Trajecten Campagne traject

Campagne traject

Stilstaan is achteruitgaan. Een huizenhoog cliché, maar daarom niet minder waar. Blijven groeien is de boodschap. En die boodschap zetten we luister bij.

Al gaat het om de lancering van een nieuw product of een nieuwe dienst, het heraanspreken van een klantgroep of het boosten van je aanbod binnen de bestaande branding, om de nodige ruchtbaarheid aan jouw acties te geven is een creatieve bedrijfscampagne hét wapen bij uitstek. Branderij begeleidt jouw organisatie in deze processen door het opstellen van een duidelijk doel en het verschaffen van professioneel inzicht, van aanzet tot uitvoering.

Campagnebeeld van Werbrouck: gebouw van Werbrouck in de wolken met prachtige grote volle maan achter de gevel

Het doel

Campagnebeeld Kastoo: stoere getatoeëerde man met naaktkat op de schouder en katten in de kast op de achtergrond

Binnenkomen langs de grote poort. Met een knaller. Daar gaan we voor met het campagne traject. Geen valse start, want met een gerichte campagne, gestoeld op de identiteit van je bedrijf en de bestaande branding, krijgt jouw nieuw product of dienst meteen voet aan wal.

In een strategische workshop ontwikkelen we een killerconcept dat jouw doelgroep rechtstreeks in het hart treft, aan de hand van creatieve communicatie die leads genereert, een gerichte campagne die naamsbekendheid stimuleert en een afgetekende aanpak die sales garandeert.

Campagnebeeld Werbrouck outdoor living: een terrasoverkapping met wolken vooraan en grote volle maan achter de terrasoverkapping
uitbouw veranda, door de ramen zie je wolken en een grote volle maan

Voor wie

  • Ondernemingen die een nieuw product of een nieuwe dienst willen lanceren.
  • Bedrijven met een bestaande branding die een bestaand product of dienst extra willen uitlichten.
  • Organisaties met een bestaande branding die een bestaande klantgroep opnieuw willen aanspreken.

Contacteer ons

Op zoek naar communicatie die zich verspreidt als een lopend vuurtje?