Netwerkevent met Jo Lernout

Als ondernemer kan je als geen ander het belang van een uitgebreid netwerk inschatten. Daar zijn we ons bij Branderij ten volle van bewust. Vanuit die optiek willen we jou een gepast platform aanbieden en stellen we met trots de Tap Talks voor, een reeks verhelderende netwerkevents waarbij we ondernemers met elkaar in contact brengen en tal van interessante thema’s aanhalen die jou en jouw bedrijf vooruit helpen.

En beginnen doen we in stijl, want de eerste editie van Tap Talks wordt meteen memorabel. Maak je op voor een exclusieve avond met hoog bezoek, want op donderdag 30 mei verwelkomen we niemand minder dan Jo Lernout, levende legende in ondernemend Vlaanderen en ver daarbuiten.

Tijdens een diepgaand interview laten we de mede-oprichter van Lernout & Hauspie aan het woord en krijg je uit rechtstreekse bron het verhaal van de rise and fall van één van de meest bekende -en beruchte- Belgische businessverhalen te horen.

Ontdek een verhaal over ondernemen op het scherpst van de snede, leg je vragen voor aan een ervaringsdeskundige, krijg waardevol advies over hoe je omgaat met groei en de valkuilen van succes, en ontmoet Jo Lernout persoonlijk op een aansluitend netwerkevenement.

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, twijfel dus niet en reserveer snel je plaats via deze link:

Professionele communicatie, jouw merk waardig.