Vandenbussche

Met meer dan honderd jaar ervaring en een ontegensprekelijke passie voor schrijnwerk en gevelbekleding is Vandenbussche een ambitieus familiebedrijf dat garant staat voor een persoonlijke service en vakmanschap op alle vlakken. Een onderneming met een duidelijk doel. Denk oprecht en oerdegelijk. Getrouw, gedreven en 100% uit het goede hout gesneden.

De uitdaging

Elke generatie drukte over de jaren heen z’n stempel op het bedrijf, waardoor er na verloop van tijd bij Vandenbussche niet enkel op binnen- en buitenschrijnwerk werd ingezet, maar ook op gevelbekleding.

Nu de vijfde generatie sinds kort in de zaak is gestapt, was het noodzakelijk dat de hoofdactiviteiten van het bedrijf op een duidelijke manier gecommuniceerd werden.

En dat klinkt als een job voor Branderij.

Onze expertise

Om een duidelijk overzicht te creëren in de verschillende diensten die Vandenbussche aanbiedt, werd een nieuwe website van de grond af opgebouwd.

In een eerste fase werd een ruwe schematische voorstelling van de website opgemaakt, aangevuld met de resultaten van de zoekwoordanalyse, ofwel de zoektermen waarop Vandenbussche moet gevonden worden.

Het interview

Na een interview met de klant, waarin de activiteiten van het bedrijf werden achterhaald, werd de website verder uitgewerkt en ingevuld met overtuigende teksten in de tone of voice waarmee de doelgroep van Vandenbussche zich identificeert.

De finale

In een laatste fase werd het design van de website opgemaakt. Kleuren, lettertypes, vormen en fotografie brengen de site tot leven en reflecteren de huisstijl en de kernwaarden van Vandenbussche.

Net als in de voorgaande fasen kreeg de klant ook op dit niveau inzage in de site en werd rekening gehouden met de feedback. Deze transparante manier van werken vertaalde zich naar een overtuigend resultaat en een tevreden klant.

Het logo

Ook het logo was net als de website aan een make-over toe en werd deskundig onder handen genomen. Een strak, mooi uitgelijnd logo dat de ambitie van het bedrijf op een frisse manier vertaalt, kwam als winnaar uit de bus.

Het resultaat

In één woord? Overzicht.

Vandenbussche kan uitpakken met een duidelijke en overzichtelijke website waarin de hoofdactiviteiten van het bedrijf op een heldere manier worden uitgelicht, in combinatie met een logo dat aanleunt bij de vernieuwde uitstraling.

Klaar om de toekomst te tackelen op elk vlak, en op elke gevel.