Strobbe

Strobbe Mobility Solutions is een familiebedrijf met een hart voor hulpbehoevenden, waar het welzijn van de klant centraal staat en persoonlijke service de maatstaf is. Met meer dan een eeuw aan ervaring is dit toonaangevend bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector van trapliften, huisliften, platformliften en parkeersystemen voor auto’s.

De uitdaging

Overzicht. Het is belangrijk om het te hebben én om het te bewaren. Om meer duidelijkheid te scheppen in de verschillende diensten die Strobbe Mobility Solutions aanbiedt en om het toekomstige klanten eenvoudiger te maken om hun weg te vinden naar het aanbod van de verschillende soorten trapliften, adviseerde Branderij om een aparte website voor de trapliftenactiviteiten uit te bouwen.

 

Een opdracht die wij van beneden tot boven hebben aangepakt.

De expertise

Alles begint bij structuur. Om tot een overzichtelijke website te komen is het noodzakelijk om in de beginfase een duidelijke indeling vast te leggen. Eenmaal die basisstructuur op punt staat, kan er inhoudelijk verder worden gebouwd. Dat gebeurt in een tweede fase met het opstellen van de copy.

De samenwerking

Gewapend met pen, papier en een gezonde dosis interesse in de sector, zat de copywriter samen met de zaakvoerster om te bepalen hoe de website tekstueel zou worden ingevuld. Het interview werd vakkundig omgezet naar informatieve teksten over de geschiedenis van Strobbe Mobility Solutions en de verschillende soorten producten die ze aanbieden, aangevuld met USP’s en wervende calls to action.

In een volgende fase werd de visuele structuur van de verschillende pagina’s op de site verder uitgewerkt, een leidraad voor de rest van het ontwerpproces.

 

In een laatste fase

werd het uiteindelijke design van de site opgemaakt. Vertrekkend vanuit een herkenbare huisstijl van het bedrijf, werden lettertypes, kleuren en vormen, samen met professionele fotografie aan de website toegevoegd.

Het resultaat

Het resultaat is precies zoals wij en de klant het voor ogen hadden; een overzichtelijke website die het aanbod van Strobbe Mobility Solutions op een gestructureerde manier etaleert en waarmee het bedrijf op vlak van SEO, of vindbaarheid in Google, hoog scoort.

Een tevreden klant en een tevreden communicatiekantoor. Zo hoort het.