Home Diensten Grafische identiteit
illustratie blaadjes

Grafische identiteit

Elk sterk merk is opvallend uniek, hecht zich in één oogopslag permanent aan je netvlies en kan rekenen op een hoge graad van herkenbaarheid. Om die herkenbaarheid te waarborgen wordt de grafische identiteit van het bedrijf nauwgezet vastgelegd. Aan de hand van de vooropgestelde strategie wordt een blauwdruk opgemaakt die de basis vormt voor de verschillende grafische elementen van het merk, een gedetailleerd draaiboek dat jouw merk visueel versterkt.

collega Bram werkt aan design en kiest kleuren aan bureau met computerschermen

Visuele blauwdruk

Een reeks vormen en patronen, eigen aan jouw merk, 100% uniek en onmiddellijk herkenbaar, in het kleurenpallet dat jouw merk onmiskenbaar in de verf zet.

Een look die jouw doelgroep ogenblikkelijk linkt aan jouw merk, bewust of onderbewust.

Logo

Het visueel visitekaartje van jouw merk. Samengesteld door een deskundig team van digitale wizkids, doorspekt met de visuele kenmerken van de grafische identiteit en op smaak gebracht met de juiste kleuren. Lekker.

Font

Het verhaal van jouw merk wordt geschreven in een uniek lettertype. Reeds bestaand of gloednieuw, we tikken onverminderd verder op zoek naar het font dat het best aanleunt bij de stijl van jouw merk. Typerend voor ons, letterlijk voor jou.

Corner shape

Van jouw merk een brand maken?