Home Diensten Verbale Identiteit
illustratie gember

Verbale Identiteit

De verbale identiteit, dat is jouw merk onder woorden gebracht. Het is jouw verhaal, creatief gekruid, professioneel op punt gesteld en vakkundig vertaald naar de toon van jouw doelgroep. Want taal is cruciaal en de juiste woorden kunnen wonderen doen.

copywriter schrijft tekst

Naming & Baseline

Een sterke merknaam is onbetwistbaar catchy, ongemeen creatief en leunt 100% aan bij het concept van jouw bedrijf.

Bij Branderij gaan we intensief op zoek naar een bedrijfsnaam die aan deze criteria voldoet. Na een doorgedreven creatief proces leggen we een aantal stevige kanshebbers op tafel en geven we duiding bij de voorgestelde alternatieven.

Eenmaal de juiste keuze gemaakt is herhalen we dit proces voor de baseline, die verdient minstens evenveel aandacht. We gaan op zoek naar een krachtige slagzin, een kernachtig credo dat de sterktes van jouw merk in de verf zet, vakkundig opgesteld in de taal die jouw doelgroep in beweging zet.

Tone of voice

Om je doelgroep te bereiken moet je ze rechtstreeks én met de juiste toon aanspreken. De tone of voice waarmee je als bedrijf communiceert is doorslaggevend om je doelpubliek van je diensten of je producten te overtuigen.

Maar hoe klink jij als bedrijf? En hoe wil je overkomen bij je klanten?
Zakelijk en integer? Of eerder speels en met een hintje humor?
Alles hangt af van je identiteit en van de doelgroep die je wil bereiken.

Branderij achterhaalt die identiteit, definieert jouw doelgroep en bepaalt de stemkleur van je merk.

Teksten schrijven

Hoe krijgen we jouw boodschap uitgelegd? Niet met handen en voeten, wel met de juiste woorden en in de toon waarmee jouw klanten connecteren. Branderij pakt uit met wervende teksten die jouw doelgroep rechtstreeks aanspreken, hen in beweging zetten en hen onverwijld overtuigen om tot een actie over te gaan.

Corner shape

Zin in een voorproefje?