Home Diensten Social Media
lachende mensen die plezier hebben

Social Media

Likes, shares, comments, stories en reels. Social media is niet meer uit ons leven weg te denken. We posten met een passie, scrollen collectief koortsachtig doorheen de feeds en delen dagelijks ons wel en wee met de rest van de wereld. Ook bedrijven hebben ondertussen hun weg naar de verschillende platformen gevonden, en dat is niet meer dan normaal. Social media is dé manier om op een eenvoudige en voordelige manier het verhaal van jouw merk tot bij jouw klanten te krijgen. Dankzij onophoudelijk verkeer wordt die boodschap volop verspreid en bereik je op een efficiënte manier een grote groep mensen.

Content met een smile

Maak van jouw klanten je volgers. Breng hen op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen jouw bedrijf, deel wat er leeft op de werkvloer, promoot je nieuwste producten of informeer je klanten over toekomstige acties.

Door frequent te posten blijf je top of mind bij jouw doelgroep en neem je jouw klanten volledig mee in het verhaal van jouw merk.

Branderij biedt op basis van de gekozen strategie en de vooropgestelde doelstellingen een contentplan aan op maat van jouw bedrijf. Inhoudelijk relevant, aangepast aan de toon van jouw doelgroep en gepubliceerd op het meest geschikte platform voor jouw bedrijf. Posts voor Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest, afhankelijk van de boodschap en wie je wil bereiken.

Social media met een smile, content om blij van te worden.

Social media skills bijschaven?