Home Diensten Mediaplanning

Mediaplanning

Een mediaplan is een cruciale strategische tool om de boodschap die je als bedrijf wil verspreiden op een optimale manier tot bij je doelgroep te krijgen. Bij het opstellen van een mediaplan wordt vooraf nagegaan wat de bedoeling van de advertentie is en wie je precies wil bereiken. Eenmaal dat bepaald is, gaan we na via welke kanalen we die boodschap het beste kunnen verspreiden. Daarvoor hebben we een aantal kanalen ter beschikking: drukwerk, wegreclame en radio & tv.

Deze drie onderdelen versterken elkaar, een advertentiecampagne zal meer impact hebben als die op verschillende kanalen wordt ingezet. Daarbij is de continuïteit ook belangrijk, een langdurige campagne zal meer effect hebben dan een éénmalige advertentie.

Drukwerk

Een advertentie om een opendeurdag aan te kondigen? Top of mind blijven door in te zetten op naambekendheid? Of een promotionele actie toelichten? We gaan na wat de boodschap precies is en hoe we die op een efficiënte manier kunnen verspreiden. Van vakbladen en magazines tot bijlages bij de weekendkrant. Om jouw doelgroep gericht aan te spreken zorgen we dat we hen via de juiste kanalen aanspreken.

Wegreclame

To be seen or not to be seen, that is the question. En het antwoord ligt voor de hand. Reclame in het straatbeeld zorgt voor meer naamsbekendheid en vergroot de zichtbaarheid van je merk. Van in het bushokje om de hoek tot de billboards langs de busroute, jouw business en je brand moeten overal gezien worden. Branderij staat in voor het creëren van die buzz. Dankzij ons word je gezien. Want waar een weg is, is een wil.

Radio & TV

Van publireportages op regionale televisie tot radiospots op nationaal niveau, om de naambekendheid en de zichtbaarheid van je merk te vergroten zijn er tal van mogelijkheden. Branderij begeleidt jouw bedrijf in de zoektocht naar het geschikte medium voor jouw advertenties met een strategisch uitgewerkt mediaplan.

Contacteer ons

Op zoek naar communicatie die zich verspreidt als een lopend vuurtje?