Een mockup van de website van duponzoo

Webshops

We leven in het digitale tijdperk, daar kun je niet meer omheen. Er wordt jaarlijks meer en meer online geshopt en als bedrijf kan je moeilijk nog achterop blijven. Klanten willen ten allen tijde op hun wenken bediend worden en van bedrijven wordt verwacht dat ze dag en nacht beschikbaar zijn. Gelukkig is er de webshop, die sluit nooit en het geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om 24/7 paraat te staan voor jouw klanten.

Professionele webshop

Een webwinkel is een extra verkoopkanaal. Naast de fysieke winkel, met openingsuren overdag, bied je jouw klanten de mogelijkheid om ook ’s avonds of in het weekend jouw producten aan te schaffen. Met een webshop breid je op een efficiënte manier je bestaande cliënteel uit. Een webshop werkt drempelverlagend en geeft jouw klanten de optie om rustig doorheen het volledige aanbod van je bedrijf te scrollen. Bovendien scoor je met een webshop op vlak van SEO, of search engine optimization, dat betekent een betere score in Google. Jouw producten worden met andere woorden vlotter gevonden en vlugger aangeschaft. Eenvoudig op te starten, 100% overzichtelijk en 100% praktisch. Kortom niks dan voordelen.

Branderij begeleidt jouw bedrijf in het opzetten van een professionele webshop. Van aanzet tot opvolging. Jouw online winkel, jouw merk waardig.  

Tijd om indruk te maken?

Klik hier voor documenten in stijl.