Jorrit en Ruben analyseren SEO van een website

SEO

SEO, of Search Engine Optimization, wint de laatste jaren meer en meer aan populariteit. En daar is een goede reden voor. Bij een zoekopdracht wordt zelden verder gekeken dan de eerste pagina van Google. Wil je met jouw bedrijf gemakkelijk gevonden worden? Dan is het zaak om hoog te scoren in die zoekresultaten.

Online aanwezigheid

Om door jouw doelgroep aanzien te worden als dé referentie binnen jouw vakdomein, is het cruciaal dat jouw bedrijf bovenaan de eerste pagina van Google te vinden is. Kinderspel, zou je denken, maar niets is minder waar.

Gelukkig kan je rekenen op de expertise van Branderij om jouw bedrijf de naamsbekendheid en de status te geven dat het verdient.

Zoekwoordanalyse

Om met jouw website te scoren in Google, passen we teksten aan op basis van een zoekwoordanalyse, voeren we technische veranderingen door om de vindbaarheid van je pagina te vergroten en zorgen we dat er voldoende linkbuilding op je site aanwezig is. Dit alles zorgt ervoor dat de autoriteit van de website vergroot en dat jouw merk hoger scoort in de zoekopdrachten.

Een beproefde methode die kwaliteitsvol verkeer naar jouw website genereert en een aanzienlijk aantal leads oplevert.

Mount Google beklimmen? Wij zijn jouw sherpa’s.