Home Trajecten Branding Traject

Branding traject

De wereld rondom ons blijft evolueren en als bedrijf mag je niet achterop hinken. Jouw merk moet mee evolueren, met de vinger aan de pols van je doelgroep. Bestaande en toekomstige klanten identificeren zich met jouw merk en dat vergt visibiliteit en begrijpbare communicatie die jouw visie onderstreept. Een branding traject herdefinieert jouw identiteit, analyseert de markt en optimaliseert de communicatie die jouw doelgroep in beweging zet.

Iemand is aan het werk,  op het computerscherm zie je een huisstijlhandboek, op de bureau zie je een pantonewaaier en een tas koffie

Het doel

Gebouw van Vanomobil in Deerlijk

Duidelijkheid. Het is cruciaal, in alle vormen van communicatie. Je klanten weten wat ze van jouw merk mogen verwachten en het personeel begrijpt wat het bedrijf van hen verlangt.

Verwarring ontstaat enkel als er ruimte is voor interpretatie. Om dit te voorkomen worden in een eerste fase van het branding traject de fundamenten op elkaar afgestemd. De strategie van het bedrijf wordt scherp gesteld en aan hand van de vooropgestelde aanpak geven we de identiteit opnieuw vorm. We brengen de klantengroepen en de weg die ze afleggen, de customer journey, duidelijk in kaart.

We waarborgen een consistente communicatiestijl die de herkenbaarheid van het bedrijf verhoogt. We zorgen voor meer naamsbekendheid, leads en verkoop door de nodige communicatiekanalen op te zetten die passen bij de customer journeys van je doelgroep.

We zorgen dat het beeld dat je als bedrijf uitdraagt, strookt met de werkelijkheid.
Op die manier creëren we een solide basis voor de verdere uitbouw van de toekomstige communicatie, in een unieke stijl, eigen aan jouw merk.

mockup van de mobile website van mauws op een smartphone
brochure van mauws, geopend op de gaspagina

Voor wie

  • Bedrijven die zichzelf en hun markt goed kennen, maar dit niet vertaald zien in hun merk.
  • Organisaties met een gedateerde uitstraling.

Contacteer ons

Op zoek naar communicatie die zich verspreidt als een lopend vuurtje?