Demets Metal

Demets Metal, tot voor kort gekend als MSZ, of Metal Service Zwevegem, voorziet klanten op een snelle, betrouwbare en transparante manier van ijzersterke producten. Letterlijk. Denk stalen buizen en toebehoren, geschikt voor tal van toepassingen in diverse sectoren, aangeboden door een familiebedrijf dat kan uitpakken met ervaring, efficiëntie en staalharde kwaliteit.

De uitdaging

Drie decennia in het vak, dertig jaar in de business. Het bleek het uitgelezen moment voor MSZ om zichzelf te trakteren op een rebranding. De welverdiende make-over begon met een nieuwe naam. Het bedrijf werd omgedoopt tot Demets Metal, een merknaam die tegelijk de core business en het familiale karakter van de zaak benadrukt.

Om de rebranding verder uit te werken, had Demets Metal nood aan professionele begeleiding. Om staal te maken heb je vuur nodig. Om een rebranding succesvol te communiceren heb je Branderij nodig. Zo eenvoudig is het.

Wij denken aan alles

Ook het logo werd onder handen genomen. Het resultaat is een fris en modern beeldmerk, met kleur en met diepgang. De nieuwe bedrijfsnaam, samen met de baseline en het vernieuwde logo, werd aan de klanten van Demets Metal voorgesteld via een drieluikfolder, met daarin meer duiding over het dertigjarig bestaan van het bedrijf en de naamsverandering.

Om een duidelijk overzicht te verkrijgen van het uitgebreide gamma van Demets Metal, werd bij het ontwikkelen van de website voldoende aandacht besteed aan de wireframes. Eenmaal die structuur volledig op punt stond werd het design van de website vakkundig uitgewerkt aan de hand van de nieuwe huisstijl. De site werd inhoudelijk ingevuld met trefzekere teksten en professionele fotografie.

Het resultaat

Demets Metal kan sinds de naamsverandering uitpakken met een merk met een unieke uitstraling, een gebruiksvriendelijke website opgetrokken in een moderne huisstijl, een nieuw logo en een nieuw hoofdstuk in het verhaal van een ambitieus familiebedrijf.

Kortom, ijzersterke branding. Uitermate geschikt voor een bedrijf uit de metaalsector.