Melissa Verhelle

Vennootschapsrecht. Het is me wat. Van een definitie zal je waarschijnlijk niet veel wijzer worden, dus die zullen we je alvast besparen. Gelukkig bestaan er specialisten ter zake, mensen als Melissa Verhelle die de ins and outs van vennootschapsrecht als de binnenkant van hun broekzak kennen.

Aan kennis van zaken heeft ze geen gebrek, en aan ambitie evenmin.

Melissa Verhelle profileert zich als hét aanspreekpunt voor accountants en KMO’s die op zoek zijn naar professioneel en gericht advies in hun dossiers over vennootschapsrecht. Een eenmanszaak gerund door een multidisciplinair talent, een gedreven go-getter met een achtergrond in het notariaat en een heldere blik op de toekomst? Dat is Melissa Verhelle, jouw vennoot in vennootschapsrecht.

Een zwart wit foto van Melissa Verhelle met de armen gekruist

De uitdaging

Een ambitieuze vrouw die in een wereld van wetgevingen een opstapje wil maken door de juridische drempel omtrent vennootschapsrecht te verlagen. Een uitdaging is het zeker.

een groene achtergrond met witte pijl in een animatie

Om de juiste partijen aan te spreken en het nut van haar diensten op een efficiënte manier te communiceren, had ze naast een logo en een eigen huisstijl ook nood aan een centraal digitaal punt. Een website, tot in de details aangekleed, met overtuigende inhoud, opgetrokken in een stijl die betrouwbaarheid en professionaliteit ademt.

Stuk voor stuk zaken waar wij bij Branderij wel raad mee weten.

Logo & Baseline

Op basis van de briefing gooide onze designer z’n creativiteit in de strijd. Met succes, want op korte tijd werden een aantal aantrekkelijke logo’s opgemaakt.

Ondertussen sleutelde de copywriter ijverig aan de baseline. Het was zaak om een kernachtig credo op te stellen, een slogan die de core business van de eenmanszaak op een spitsvondige manier in de verf zet, opgemaakt in de taal die de doelgroep begrijpt én in beweging zet. ‘Ondernemend in advies’ kwam als winnaar uit de bus. Een korte en krachtige slagzin die door de dubbele betekenis van ‘ondernemend’ op ingenieuze wijze de ambitie van Melissa Verhelle benadrukt.

‘Ondernemend in advies’ bleek bovendien beschikbaar als domeinnaam. Mooi meegenomen én een aanvullend argument om te kiezen voor deze baseline. De website van Melissa Verhelle kan je dan ook sinds kort terugvinden op www.ondernemendinadvies.be

Logo Verhelle Melissa, ondernemend in advies

Copywriting

Een website waarop de moeilijke materie van vennootschapsrecht op een duidelijke manier omschreven wordt? Dat is een uitdaging op zich. Eentje die onze copywriter met plezier op zich nam.

Na een uitvoerig interview waarin gepolst werd naar de verschillende diensten die haar zaak aanbiedt, werden de diverse teksten voor de website op vakkundige wijze opgemaakt. In heldere taal én in de juiste tone of voice. Recht erop!

mockup smartphone met doorlopende tekst van de website van Melissa Verhelle

Huisstijl & webdesign

Onze designer van dienst liet zich onderdompelen in een vat vol kleuren en vormen, op zoek naar de meest geschikte huisstijl. Het resultaat is een unieke mix van weloverwogen kleuren, strakke lijnen en overtuigende lettertypes, met veel verve uitgetekend en in een laatste fase visueel vertaald in een tijdloos webdesign.

drie pagina's van de website weergegeven op een marmeren achtergrond

Het resultaat

Melissa Verhelle kan uitpakken met een unieke huisstijl, een strak logo met een bijpassende baseline en een website die dankzij kristalheldere copy professioneel en betrouwbaar overkomt. Nog maar zelden zo genoten van vennootschapsrecht, meer van dat!