MCW Wegmarkeringen

De industriële markeringen van MCW staan garant voor een verhoogde efficiëntie, meer veiligheid op de werkvloer en een optimalisatie van de workflow. Belijning en signalisatie van duurzame kwaliteit, technische expertise waarop je kan rekenen en een ijzersterke service in combinatie met een proactieve ingesteldheid maken van MCW een drijvende kracht binnen hun vakgebied.

In het geval van MCW was er duidelijk nood aan een opfrissing van het bedrijfsprofiel. De eigenaars wilden zuurstof in het bedrijf pompen en hun zaak zien heropleven. Maar daar mocht het niet bij blijven. De ambitie was groot. MCW moest een onderneming met karakter én met naam worden. Een bedrijf dat voet aan de grond krijgt in hun marktsegment en op een grotere instroom van nieuwe klanten kon rekenen. Bovendien moest er meer ingezet worden op de online vindbaarheid van het bedrijf.

Wegmarkeringen door de zee voor voetgangers - MCW Wegmarkeringen campagnebeeld

Expertise

In een constructief gesprek werden de verschillende visie op elkaar afgestemd. Er was nood aan een duidelijke visie waarin alle partijen zich konden vinden. Op basis van die scherpgestelde visie werden drie moodboards opgemaakt. Na overleg werd gekozen voor één stijl die werd uitgewerkt in een conceptboek. Het merk werd geleidelijk aan opgebouwd. Zo werd onder meer een nieuw logo ontwikkeld, een logo dat beter aansluit bij de identiteit van MCW en duidelijker weergeeft wat ze precies doen. Op vlak van merkbeleving zorgde Branderij voor tal van aanpassingen. Op de vernieuwde website werd duidelijk gecommuniceerd welke diensten MCW precies aanbiedt. Ook de verschillende USP’s werden helder geformuleerd. De site werd geoptimaliseerd op vlak van SEO, of search engine optimization, wat zorgde voor een grotere vindbaarheid in Google.

Resultaat

MCW is een bedrijf dat op volle toeren draait. Waar de verkopers vroeger de baan op moesten op zoek naar prospects, is er tegenwoordig een natuurlijke instroom van klanten dankzij de vernieuwde website. Een duidelijk teken dat de verschillende aanpassingen hun vruchten hebben afgeworpen. Zo wordt MCW nu vlotter gevonden dankzij een hogere zichtbaarheid op Google. Maar het merk is niet alleen online sterk gegroeid. Het bedrijf is ook in het straatbeeld meer aanwezig en wordt daardoor sneller opgemerkt en vaker gecontacteerd. Een duidelijke visie en strak afgelijnde strategie zorgden ervoor dat MCW uitgroeide van een klein bedrijf tot een grote speler binnen de sector. Dit alles geeft MCW de ademruimte om zich te concentreren op het verder uitbouwen van hun expertise en hun efficiëntie.