Markey

Ambachtelijke authenticiteit gegroeid uit een tachtigjarige traditie van smaak. Markey staat synoniem aan versheid, kwaliteit en eerlijke prijzen

da's de beste mond-tot-mondreclame - campagnebeeld Markey

De uitdaging

Om dat concreet te verwezenlijken kwam Markey bij Branderij aankloppen. Met duidelijke vragen. Hoe krijgen we meer volk over de vloer? Hoe kunnen we meer bekendheid buiten de regio creëren? Hoe frissen we het imago van Markey op?

sfeerbeeld Markey

Onze expertise

De conclusie was dat ze als vleeshandel sterk inzetten op de korte keten, een model dat versheid en smaak garandeert. Een pluspunt dat in de verf mocht gezet worden. Op basis van de voorafgaande analyses werd een concept opgesteld dat hierop inspeelt. Branderij creëerde een krachtig campagnebeeld waarin de versheid en de kwaliteit van het vlees centraal staan. Een visueel visitekaartje dat de klant moet overtuigen van de meerwaarde van Markey. Smaken en geuren worden benadrukt door de puurheid van de producten onverbloemd in beeld te brengen. De zintuigen worden geprikkeld. Honger krijg je met de ogen.

Opmerkelijk succes

De heropfrissing van het merk, waarbij de unieke waarden van Markey centraal werden geplaatst, heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. De ondernemers konden rekenen op lovende reacties bij de voorstelling van de campagne. Van banner tot video en webdesign, het vernieuwde concept werd enthousiast onthaald en bleek over de hele lijn een opmerkelijk succes. Markey is met behulp van Branderij een volwaardig merk geworden, een merk dat versheid, kwaliteit en smaak garandeert door in te zetten op de korte keten. Dat zie je in de communicatie en dat proef je in het aanbod.