Home Diensten Merchandising
Veerle met een tshirt waar "zoek je boule?" op staat

Merchandising

Zonder zie je er maar bedrukt uit.

Jouw bedrijfslogo op een koffietas, een totebag of een fidget toy? Je kan het zo gek niet bedenken of het kan bedrukt worden. Van handige hebbedingetjes tot ingenieuze gadgets, merchandise is dé manier om jouw bedrijf in het gezichtsveld van nieuwe of bestaande klanten te plaatsen. Letterlijk. Denk maar aan een praktisch inzetbaar kantoorartikel, bedrukt met jouw logo, prijkend op het bureau van je klant en dus altijd in het zicht.

Bij wijze van eerste kennismaking op een vakbeurs, als relatiegeschenk voor partners, als gift bij een offerte of als bubbel bij een direct mailingcampagne, merchandise vergroot de herkenbaarheid van jouw merk en zorgt ervoor dat je top of mind bij je klanten blijft.

Bedrijfskledij

Merchandise kan wonderen doen op vlak van klantenbinding en naamsbekendheid, maar het heeft ook binnen je bedrijf z’n voordelen. Versterk de collegialiteit onder de werknemers door de bedrijfskledij van je organisatie te voorzien van je logo. Van T-shirts tot regenjassen en petjes, een stijlvol ontwerp draagt bij aan de sfeer binnen je organisatie en zet de neuzen in dezelfde richting.

Bedrijfskledij voor Reno De Luxe

De juiste bekleding? Daarmee pak je jouw klanten in.