Home Diensten Google advertising
Aris aan het werk, op zijn scherm is google analytics geopend

Google advertising

Online adverteren is de toekomst. Zoveel is zeker. Het nut van SEA, of Search Engine Advertising, is dan ook onomstotelijk bewezen. Hoe hoger je scoort in de Google rangschikking, hoe groter de kans dat er op jouw link wordt geklikt. Adverteren op Google is waardevol voor elke onderneming, want een minimale investering kan een enorm rendement opleveren.

Grotere vindbaarheid

Branderij begeleidt jouw bedrijf in het opzetten van advertenties op Google.

We voeren een grondige zoekwoordanalyse uit waarbij rekening wordt gehouden met de concurrentie, het zoekvolume en de kost per klik. Op basis van die analyse wordt een advertentie opgezet, wat resulteert in grotere vindbaarheid en meer leads.

Google ads worden niet alleen ingezet om in contact te komen met toekomstige klanten, ook mensen die vroeger reeds in aanraking zijn gekomen met jouw merk via de website of social media worden op deze wijze rechtstreeks aangesproken. Dé uitgelezen manier om klanten doorheen de customer journey te volgen en te sturen richting aankoop.

Vertrouw op de expertise van Branderij en lok meer mensen naar jouw website door slim en gericht te adverteren via de meest gebruikte zoekmachine op het internet.

It works, you’ll SEA.

Scoren met Google?