Home Diensten Ruimtelijke identiteit
illustratie citroen

Ruimtelijke identiteit

Om de herkenbaarheid van je merk te garanderen moet je opgemerkt worden. Opvallen. Ondubbelzinnig aanwezig zijn in het straatbeeld, in een onmiskenbare stijl die eigen is aan jouw organisatie.

logo Duponzoo signing aan gevel

Winkelbeleving

Het zit hem in de details. Om de beleving die je klanten tijdens het shoppen ervaren te optimaliseren, wordt de huisstijl van het merk doorgetrokken tot in het kleinste hoekje. Van de inkleding van de winkel tot de kledij van het personeel, elk detail wordt uitgewerkt in de originele stijl van jouw merk en draagt bij tot een unieke winkelervaring.

Signalisatie

Hoe krijgen we jouw merk in het bewustzijn van de klant genesteld en hoe spelen we daar in het straatbeeld op in? Welke signalisatie leunt het best aan bij de stijl van jouw merk?

Eenvoudig. Het soort signalisatie dat de herkenbaarheid van jouw merk bevordert en de instroom van de klanten verhoogt. Subtiel of groots, maar bovenal aanwezig.

Ruimtelijke beleving

De winkelbeleving is pas compleet als de beschikbare ruimte optimaal is ingedeeld en onberispelijk is ingekleed. Volgens de regels van de kunst, geheel gekaderd in de stijl van het merk.

Want we gaan voor niks minder dan de full experience. Voor zowel klanten, partners als medewerkers.

Corner shape

Tijd om het vuur in je communicatie te steken?

Maak van jouw merk een brand, neem contact op met Branderij.