Home Diensten Beeldidentiteit
illustratie peer

Beeldidentiteit

In een wereld waarin we onophoudelijk overladen worden door tal van beelden is herkenbaarheid key. Zij het tijdens een online scroll of een Main Street stroll, jouw merk moet je er meteen kunnen uithalen. In één oogopslag. Opvallen dus, dat is de boodschap. Eruit springen, uít die beeldenstroom en ín het oog. In een visuele stijl die kenmerkend is voor jouw bedrijf, ondertekend met de unieke signatuur van jouw merk.

fototoestel staat klaar om beeld aan zwembad te nemen

Fotografie - Videografie - 3D

Om de aandacht van je doelgroep te verkrijgen moet je als bedrijf sterk uit de hoek komen. Je wil indruk maken en impact creëren. Daarom moeten niet alleen de grafische stijl en het woordgebruik op punt staan, ook de visuele elementen van je merk moeten stevig onderbouwd zijn.

Om de communicatie van jouw bedrijf kracht bij te zetten heb je nood aan foto’s die de boodschap van jouw merk haarscherp verduidelijken, video’s die jouw verhaal vakkundig vertellen en 3D-beelden die jouw merk diepte geven. Een sterk beeld is de som van verschillende facetten. De pose, de lichaamstaal, de kleuren, het perspectief. Stuk voor stuk zaken die jouw merk typeren en differentiëren van anderen.

Niet alleen de manier waarop we het onderwerp in beeld brengen is belangrijk, ook de setting draagt bij aan het verhaal. Willen we het zakelijke aspect benadrukken, dan organiseren we een shoot in een kantooromgeving. Om de ecologische ambities van je bedrijf te schetsen duiken we de natuur in en voor een urban vibe gaan we de straat op.

De combinatie van deze aspecten zorgt voor de visuele vertaling van je identiteit, creëert een afgetekende persoonlijkheid rond jouw organisatie en verhoogt de herkenbaarheid van je merk.

Corner shape

Zin in een voorproefje?