Home Diensten Online Identiteit
illustratie bloem met oliedruppel

Online Identiteit

De weg die jouw klanten afleggen is geplaveid met bits & bytes. Van het opzoeken van informatie over jouw diensten tot het aanschaffen van producten in je webshop, een groot deel van de customer journey speelt zich online af. Om dit proces zo uitnodigend en comfortabel mogelijk te maken, moet het digitaal profiel van jouw bedrijf tot in de details uitgewerkt zijn.

man bekijkt website op smartphone

Website / Webshop

Je website is het digitaal uithangbord van je merk, de online toegang tot jouw diensten en producten en voor veel klanten de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Een uitnodigende site met dito webshop, die de waarden en de identiteit van jouw organisatie digitaal vertalen, zijn daarom onmisbaar geworden.

Bij het design van de site worden de verschillende grafische elementen zorgvuldig opgebouwd tot een aantrekkelijk geheel, gestructureerd en praktisch tot in de puntjes verzorgd. Geen onoverzichtelijk doolhof waar je in noch uit raakt, wel een gebruiksvriendelijk platform waar jouw klanten zich keer op keer weer welkom voelen.

Social Media

Performante content marketing, gericht op het boosten van jouw producten en diensten. Relevante posts die leads genereren en de herkenbaarheid van jouw merk verhogen. Opgemaakt in de stijl die uniek is voor jouw bedrijf, in de tone of voice van jouw doelpubliek en verspreid via de juiste kanalen. Social media zoals het hoort, jouw merk waardig.

Corner shape

Altijd en overal gezien worden?