Home Diensten Videografie
Een werknemer monteert een video in after effects op zijn macbook

Videografie

Breng het verhaal van jouw merk tot leven met de video-expertise van Branderij. Video heeft meer effect dan eender welke andere marketingtool en blijft één van de meest efficiënte manieren om jouw bedrijf in de kijker te plaatsen. Een product lanceren, een dienst uitlichten of een campagne aankondigen. Om jouw bedrijf op een professionele manier op de voorgrond te plaatsen is een vakkundig gemaakte video het ultieme medium. Jouw boodschap op een verhalende manier naar buiten gebracht, volledig in lijn met de stijl van jouw merk. Puur promotioneel of louter informatief, afhankelijk van de boodschap en wie je wil bereiken, met een video trek je op een unieke manier de aandacht van je doelpubliek. Bij Branderij kan je terecht voor verschillende soorten video’s.

Getuigenissen

Mensen zijn sociale wezens. Bij het aanschaffen van diensten of producten gaan we op zoek naar social proof, we hechten dan ook veel belang aan de mening van anderen. De kracht van video-testimonials zit hem in de authenticiteit. Een bestaande klant die zijn of haar ervaring met jouw bedrijf deelt werkt overtuigend en geeft nieuwe klanten de bevestiging waar ze naar op zoek zijn. Testimonials zorgen voor vertrouwen en autoriteit en stimuleren de interactie tussen bestaande en nieuwe klanten. Ga voor oprechte content en overtuig toekomstige klanten van de waarde van jouw diensten en producten.

Vacaturevideo's

Geen betere manier om nieuwe werkkrachten te overtuigen van een openstaande functie binnen jouw bedrijf dan met een vacaturevideo. Geef ruchtbaarheid aan de job, bereik meer mensen en krijg meer reacties dan met een standaard vacature. Geef potentiële kandidaten de kans om inzicht te krijgen in de functie, de werking van het bedrijf en de sfeer op de werkvloer. Dé uitgelezen kans om je imago als werkgever op te krikken en kandidaten warm te maken voor een job in jouw bedrijf.

Bedrijfsvideo's

Verhoog de waarde van je merk door je organisatie op een unieke manier te presenteren, breng het verhaal van jouw bedrijf tot leven en geef toekomstige klanten een kijkje achter de schermen. Een bedrijfsvideo maakt jouw organisatie toegankelijker, draagt bij aan de zichtbaarheid van je merk en is inzetbaar op meerdere kanalen, zowel online als offline.

Tutorials

E-learning zit in de lift! Deel je kennis met je klanten en lok meer verkeer naar je site met informatieve en professionele instructievideo’s. Tutorials zorgen voor transparantie, werken drempelverlagend en helpen de herkenbaarheid van je merk vooruit.

Onboarding

Motiveer je mensen vanaf de eerste minuut. Verwelkom je nieuwe werknemers op de eerste werkdag met een deskundig opgestelde onboardingvideo. Informeer het nieuwe personeel op professionele wijze over het reilen en zeilen binnen je onderneming. Zo nemen ze een vliegende start en voelen ze zich meteen thuis op de werkvloer.  

Drone videografie

Mik hoog! Bespaar tijd en geld én zet in op kwaliteit en een hogere productiewaarde van je video. Geef een uniek perspectief aan jouw onderneming met een luchtshot of een vlucht doorheen de kantoren. Kies resoluut voor spectaculaire beelden en trek de aandacht van je doelpubliek op een ongeziene manier.

Getuigenissen werken echt, maar dat heb je niet van ons gehoord.