Home Diensten Social media advertising
Aris Demuynck aan zijn computer

Social media advertising

Social media blijft maar groeien, dat kan niemand nog ontkennen. Jong en oud vinden moeiteloos de weg naar het web, werkelijk iedereen heeft tegenwoordig een online profiel. En dat hebben bedrijven ook begrepen. Er duiken jaarlijks nieuwe platformen op en de bestaande sociale media zien het aantal gebruikers dagelijks toenemen. Om die mensen te bereiken moet je als bedrijf uitpakken met rake content. Gericht adverteren op social media om jouw doelgroep te bereiken is dan ook een absolute must.

Van strategie tot optimalisatie

Branderij bepaalt samen met jou de commerciële en communicatieve doelstellingen van je bedrijf, we bedenken passende content en publiceren doeltreffende advertenties op de gepaste kanalen. Daardoor verhogen we de visibiliteit van je merk en stimuleren we jouw doelgroep om actie te ondernemen.

Ads op social media worden niet alleen gebruikt om in contact te komen met toekomstige klanten, ook mensen die vroeger reeds in aanraking zijn gekomen met jouw merk via de website of social media worden op deze wijze rechtstreeks aangesproken. Social media advertising is de uitgelezen manier om klanten doorheen de customer journey te volgen en te sturen richting aankoop.

In het digitaal tijdperk is online adverteren de norm. Als bedrijf kan en mag je niet achterop blijven. Laat je daarom professioneel begeleiden door Branderij en ervaar de talrijke voordelen van social media advertising. 

Wie niet adverteert, is gezien.