Webbureau Regio Brugge

Een gebruiksvriendelijke website op maat van jouw organisatie? Of een professionele webshop die jouw bedrijf de mogelijkheid biedt om 24/7 paraat te staan klaar voor je klanten? 

Daarvoor kan je terecht bij webbureau Branderij uit Kuurne. 

Wij bouwen een website en een webshop die 100% matcht met de stijl, de uitstraling en de identiteit van jouw merk en zorgen ervoor dat de structuur en de inhoud vakkundig op het gedrag van de doelgroep zijn afgestemd. 

Als ervaren webbureau uit Kuurne liggen wij uitstekend gelegen om websites en webshops voor KMO’s, zelfstandigen en andere organisaties uit de regio Brugge te bouwen. 

 

Webshop

Naast het bouwen van je website begeleidt webbureau Branderij jouw bedrijf ook in het opzetten van een professionele webshop, een extra verkoopkanaal waarmee je op een efficiënte manier het cliënteel van je organisatie uitbreidt. 

Branderij bouwt een gestructureerde en overzichtelijke webwinkel die jouw klanten de kans geeft om vlot doorheen het aanbod van het bedrijf te bladeren en op een eenvoudige manier tot een aankoop over te gaan. 

Website

Om te garanderen dat jouw klanten vlot hun weg doorheen je website vinden, wordt vooraf intensief gesleuteld aan de websitestructuur.

Eenmaal die structuur vastligt vullen we de site in met de juiste kleuren, het geschikte beeldmateriaal en doeltreffende teksten

Het vooropgestelde design wordt omgezet in een overzichtelijke website die technisch volledig op punt staat.

Wij staan niet alleen in voor de opmaak en de invulling van jouw website, ook voor de optimalisatie kan je rekenen op onze expertise. 

Cases

Bij webbureau Branderij zijn we trots op onze verwezenlijkingen. Elke opdracht voor onze klanten wordt met dezelfde persoonlijke benadering en evenveel toewijding aangepakt. 

Benieuwd wie jou al is voorgegaan? Ontdek ons werk

Tijd om het vuur in je communicatie te steken?

Maak van jouw merk een brand, neem contact op met Branderij.