Werbrouck

Vakkundige productie en plaatsing van ramen en deuren, verbazingwekkende veranda’s en een allround professionele service. Van eerste advies tot installatie en dienst na verkoop, Werbrouck is een ambitieus familiebedrijf dat mikt op kwaliteit en garant staat voor stijlvolle outdoor oplossingen op maat van de klant.

Campagnebeeld van Werbrouck met een volle maan

Expertise

Om deze doelstellingen te verwezenlijken moest de juiste content op de juiste kanalen verspreid worden. In een strategische oefening werd daarom eerst de identiteit van Werbrouck aangescherpt. Die identiteit werd vertaald naar een merk met een sterk en een stijlvol profiel. Door gebruik te maken van neutrale, elegante kleuren en rustgevende beelden waarbij we de producten van Werbrouck centraal zetten, werd de klasse die ze als bedrijf uitstralen benadrukt. Een merk dat high-end aanvoelt, zonder dat de klant afgeschrikt raakt, met de nadruk op kennis, kwaliteit en expertise. Subtiel in beeld gebracht met behulp van stijlvolle en uitnodigende campagnebeelden.

fotoshoot Werbrouck campagne

Expertise

Naast het ontwerpen van een klassevol campagnebeeld en bijpassende huisstijldocumenten werd een nieuwe website ontwikkeld: aluwerbrouck.be. Foto’s van verschillende realisaties brengen de deskundigheid en het stijlvolle karakter van Werbrouck op professionele wijze in beeld. Om diversiteit binnen de communicatie aan te bieden werd ook ingezet op video-animatie. Coherente contentmarketing, social media posts met relevante inhoud en informatieve blogs die meer verkeer naar de website lokken. Het verhaal van Werbrouck via de juiste kanalen naadloos tot bij de doelgroep gebracht.

Resultaat Werbrouck

Met Werbrouck creëerde Branderij een merk dat kwaliteit en klasse uitstraalt, een stijlvol profiel dat aanleunt bij het DNA van het bedrijf en nauw aansluit bij de doelgroep die ze willen bereiken. Werbrouck is dankzij een geslaagde branding campagne geëvolueerd tot een grote naam binnen de sector, een bloeiend bedrijf dat er in slaagt om grotere projecten binnen te halen en een merk dat garant staan voor kwaliteit, expertise en service.